Gezellig modern

Strakke lijnen, kleuren en materialen bepalen het beeld van de woning. De strakke belijning wordt in de tuin ook overgenomen, maar een doordachte keuze voor materialen, kleuren en planten geven het geheel een gezellige omkadering.

Voor de berijdbare vlakken is gekozen voor een waterdoorlatend grind in basalt. De lange oprit wordt onderbroken door verharde belijning in gebakken klinkers. De strakke Vande Moortel antraciet klinker past perfect bij de gekozen kleuren van de woning. Alle paden zijn voorzien in deze gebakken klinkers en worden opgelicht door tegels in graniet. De grote formaten van 100×100 en 100×50 accentueren nogmaals het moderne karakter van de woning.

Bij de waterpartij is er gekozen voor een hardhouten terras. Vormelijk is dit zeker een verzachtend element bij de verhardingen in grind, graniet en gebakken klinkers.

De gekozen planten brengen structuur, kleur en speelse accenten in de tuin. Wintergroene hagen worden afgewisseld met verticaliteit door de slanke bomen. De verschillende soorten siergrassen geven niveaus en kleur aan de tuin.

Details

  • Aanleg van oprit in basalt grind
  • Paden in gebakken klinkers Vande Moortel antraciet
  • Terras en stapstenen in graniet en hardhout
  • Groenblijvende hagen voor visuele privacy in combinatie met verschillende siergrassen